0525 - 63 39 75 info@rijschoolhendriks.nl

Vrachtwagen rijbewijs: C1, C & CE

Vrachtwagen rijbewijs: C1, C & CE

Met 50 jaar ervaring biedt Rijschool Hendriks uit Oldebroek vrachtwagenrijles op maat door middel van theorieles, kortingspakketten en spoedopleidingen. Op deze pagina lees je alles over het C1 vrachwagen rijbewijs.


C1 rijbewijs theorie

Wij verzorgen elke maandag en dinsdag de cursus voor het behalen voor het vrachtwagen rijbewijs C1 (met of zonder Code95) en C (met of zonder code 95). Welke vakken u dient te volgen is afhankelijk van een paar keuzes. Dit is onder andere afhankelijk van het wel of niet nodig hebben van de code95 waarvan u onder aan de pagina een uitleg vindt.
Bekijk het lesprogramma voor de actuele data voor de theorielessen. Meer weten over het het C1 rijbewijs? Lees dan snel verder of neem contact op.

Hieronder vindt u een schema van de te doorlopen onderdelen.

C1 zonder Code95
Theorie: Rv1-light
Theorie: R2C
Praktijk: C1
C1 met Code95
Theorie: Rv1-light
Theorie: V2C
Theorie: V3C
Praktijk: Praktische Toets C1
Praktijk: Besloten Oefenterrein C1
Praktijk: C1
C zonder Code95
Theorie: Rv1
Theorie: R2C
Praktijk: C
C met Code95
Theorie: Rv1
Theorie: V2C
Theorie: V3C
Praktijk: Praktische Toets C
Praktijk: Besloten Oefenterrein C
Praktijk: C

De praktijk

Mocht je behoefte hebben om een les te volgen om te zien wat onze manier van lesgeven is of als je een “second opinion” wil over hoe je er voor staat zonder ergens aan vast te zitten, dan bieden wij tegen de normale lesprijs deze mogelijkheid.
ARBO Keuring:

Voor dat het praktijkexamen aangevraagd kan worden moet u gekeurd worden door een ARBO-arts. Het formulier dat u hierbij nodig heeft is verkrijgbaar bij het gemeentehuis. U wordt gekeurd op ogen, oren, bloeddruk, hartklachten, epilepsie of andere klachten die de rijvaardigheid zouden kunnen beïnvloeden.

Praktijkexamen C1 vrachtwagen

Bij het begin van het C1 vrachtwagen praktijkexamen neemt u samen met de examinator het kentekenbewijs door, daarna wordt u naar het voertuig gestuurd om de chauffeurspas in te voeren. Als dit gedaan is loopt u gezamenlijk een rondje om het voertuig voor de dagelijkse controle.
Tijdens het rijden beoordeeld de examinator u op het omgaan met de snelheid en het kijken op de juiste momenten in de juiste spiegels. Uiteraard worden er ook verschillende achteruit rij oefeningen gedaan. Bekijk het CBR filmpje voor een volledig beeld.

Code95:

Iedereen die niet binnen de vrijstellingen voor de Code95 valt dient de code te behalen door examen te doen in de onderdelen die bovenaan deze pagina genoemd zijn. Daarna heeft u vijf jaar de tijd om 35 uur aan nascholingscursussen te volgen om de Code te behouden. Chauffeurs die voor 2009 geslaagd zijn voor hun vrachtwagenrijbewijs hoeven geen examen te doen in deze vakken, maar slechts alleen de nascholingcursussen te volgen. Op onze pagina Code95 vindt u de cursussen die wij hiervoor verzorgen terug.

C1 Rijbewijs halen?

Rijbewijs C1 halen? Rijschool Hendriks heeft meer dan 50 ervaring en weet wat er voor nodig is om jou te laten slagen voor je C of C1 rijbewijs. Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Andere rijbewijzen

Open chat
1
Hoi! Stel je vraag aan ons via WhatsApp.
Powered by