Theorie

Met grote regelmaat geven wij op de woensdagavond theorielessen. Tijdens de theorieles behandelen wij uitgebreid een hoofdstuk uit het theorieboek waarna we vragen gaan maken over dat hoofdstuk. Om verder thuis te leren kun je bij ons theorieboeken aanschaffen of in onze webshop een online-code kopen. Op deze manier ben je optimaal voorbereid op het theorie-examen dat je zelf via mijn.cbr.nl kan aanvragen.

Hou onze social media kanalen in de gaten om te zien wanneer de theorieavonden zijn. Je kunt ons volgen op Snapchat, Instagram, TikTok, Facebook en Twitter.

Contact opnemen

Met 50 jaar ervaring biedt Rijschool Hendriks uit Oldebroek rijles voor het brommerrijbewijs op maat aan door middel van theorieles, kortingspakketten en spoedopleidingen.

Praktijk

Vanaf 1 januari 2024 stoppen wij met het geven van de bromfietspraktijlessen. Aangezien er lange wachttijden zijn voor het praktijkexamen en wij met een volle agenda zitten, redden we het nu al niet meer om dit jaar nog nieuwe brommerpraktijkexamens te reserveren.

VRAGEN?

Samen op weg naar jouw rijbewijs


Ik ga akkoord met de verwerking van mijn gegevens door Rijschool Hendriks.
Rijschool Hendriks
Zuiderzeestraatweg 164a
8096 CE Oldebroek

NL45 ABNA 053 0445 026

T. 0525-633975
M. 06-21626105
E. info@rijschoolhendriks.nl

Whatsapp ons
Aanmelden