Theorie

Met grote regelmaat geven wij op de woensdagavond theorielessen. Tijdens de theorieles behandelen wij uitgebreid een hoofdstuk uit het theorieboek waarna we vragen gaan maken over dat hoofdstuk. Om verder thuis te leren kun je bij ons theorieboeken aanschaffen of in onze webshop een online-code kopen. Op deze manier ben je optimaal voorbereid op het theorie-examen dat je zelf via mijn.cbr.nl kan aanvragen.

Hou onze social media kanalen in de gaten om te zien wanneer de theorieavonden zijn. Je kunt ons volgen op Snapchat, Instagram, TikTok, Facebook en Twitter.

Contact opnemen

Met 50 jaar ervaring biedt Rijschool Hendriks autorijles op maat door middel van theorieles, kortingspakketten en spoedopleidingen.

rijschool_hendriks_plan_app-2-2

Praktijk

Onze rijschool heeft voor de auto twee instructeurs en twee instructrices in dienst. Wij proberen altijd zorg te dragen dat je elke autorijles bij dezelfde instructeur of instructrice volgt. Zij houden je vorderingen bij in onze rijschool app die jij ook kan downloaden op je telefoon. Zo kun je goed zien hoe je de behandelde onderdelen hebt gedaan en welke onderdelen je nog krijgt.
Enkele van onze instructeurs hebben een cursus gevolgd om beter om te gaan met leerlingen die last hebben van faalangst, ADHD of autisme. Daarnaast bieden wij de mogelijkheid om rijlessen te volgen in een auto met automaat. Zo proberen wij het voor iedereen mogelijk te maken om het rijbewijs te halen. Vanzelfsprekend zijn al onze auto’s rookvrij.

Als je een les wil volgen om te zien wat onze manier van lesgeven is of als je een “second opinion” wil over hoe je er voor staat zonder ergens aan vast te zitten, dan bieden wij tegen de normale lesprijs deze mogelijkheid.

Tussentijdse toets

Wij merken dat leerlingen steeds meer behoefte hebben aan de examenoefeningen van het CBR. Hiervoor is de tussentijdse toets een ideaal middel. Op ongeveer driekwart van je opleiding gaan we op pad met een examinator. Deze behandelt de rit net als een examen, maar helpt je af en toe nog bij onderdelen die je lastig vindt.

Ook kun je tijdens deze toets vrijstelling verdienen voor de bijzondere verrichtingen. De tussentijdse toets is geen garantie voor het slagen in één keer, maar het verhoogt de kans met ongeveer 20%. Het haalt namelijk veel spanning weg, doordat de leerling weet hoe het examen precies in zijn werk gaat.

Praktijkexamen

Samen met je instructeur plan je tijdens de opleiding het juiste moment in voor je praktijkexamen. Om het praktijkexamen aan te kunnen vragen moet je in het bezit zijn van je theorie, goed zijn gekeurd voor de gezondheidsverklaring en ons als rijschool hebben gemachtigd.

Tijdens het examen begeleiden we je. We gaan samen met jou naar het examenlokaal. Als je het prettig vindt, kan je instructeur achterin mee gaan tijdens het examen. Ook zijn we aanwezig bij het eindgesprek. Aan het eind van je opleiding hopen we je te kunnen feliciteren met je rijbewijs.

Auto

 • Praktijkles per uur
  € 60,00
 • Tussentijdse toets
  € 225,00
 • Examen
  € 275,00
Aanbieding:
 • 20 uren incl. 1 praktijkexamen
  € 1.455,00
 • 25 uren incl. 1 praktijkexamen
  € 1.750,00
Superaanbieding:
 • 30 uren incl. 1 Tussentijdse toets en 1 praktijkexamen
  € 2.270,00
bovenstaande prijzen zijn inclusief btw

VRAGEN?

Samen op weg naar jouw rijbewijs


Ik ga akkoord met de verwerking van mijn gegevens door Rijschool Hendriks.
Rijschool Hendriks
Zuiderzeestraatweg 164a
8096 CE Oldebroek

NL45 ABNA 053 0445 026

T. 0525-633975
M. 06-21626105
E. info@rijschoolhendriks.nl

Whatsapp ons
Aanmelden