0525 - 63 39 75 info@rijschoolhendriks.nl

Auto

Auto

Met 50 jaar ervaring biedt Rijschool Hendriks uit Oldebroek autorijles op maat door middel van theorieles, kortingspakketten en spoedopleidingen.

Theorieles

Elke woensdagavond behandelen we uitgebreid een hoofdstuk waarna we vragen maken over dat hoofdstuk. Deze vragen maken we met behulp van hetzelfde systeem als die van het CBR. Op deze manier wordt je optimaal voorbereidt op het examen.
Op onze social media kanalen kun je vinden welke les wij die avond gaan geven.

Autorijles

Onze rijschool heeft twee instructeurs en twee instructrices in dienst. Wij proberen altijd zorg te dragen dat je elke les bij dezelfde instructeur(trice) volgt.
Enkele van onze instructeurs hebben een cursus gevolgd om beter om te gaan met leerlingen die last hebben van faalangst, ADHD of autisme. Daarnaast bieden wij de mogelijkheid om rijlessen te volgen in een auto met automaat. Zo proberen wij het voor iedereen mogelijk te maken om het rijbewijs te halen.
Vanzelfsprekend zijn al onze auto’s rookvrij.

Mocht je behoefte hebben om een les te volgen om te zien wat onze manier van lesgeven is of als je een “second opinion” wil over hoe je er voor staat zonder ergens aan vast te zitten, dan bieden wij tegen de normale lesprijs deze mogelijkheid.

Gezondheidsverklaring en machtiging

Voordat wij als rijschool een examen voor jou kunnen reserveren moet je gezondheidsverklaring zijn goed gekeurd door het CBR en moet je onze rijschool gemachtigd hebben om jou gegevens te koppelen aan een examendatum.

Dit kun je regelen via mijn.cbr.nl
Op deze website moet je inloggen met je DigiD-code en voor de gezondheidsverklaring heb je ook een speciale SMS of App code nodig. Vraag deze tijdig via mijn.cbr.nl aan om onnodige wachttijden te voorkomen.

Tussentijdse toets

Wij merken dat leerlingen steeds meer behoefte hebben aan de examenoefeningen van het CBR. Hiervoor is de TussentijdseToets (TTT) een ideaal middel. Op ongeveer driekwart van je autorijlesopleiding gaan we op pad met een examinator. Deze behandeld de rit net als een examen, maar helpt je af en toe nog bij onderdelen die je lastig vindt.
Aan het einde van de rit gaat hij uitgebreidt met je in gesprek over de rijvaardigheden die goed gaan en die beter kunnen. Deze worden op een formulier ingevuld die je mee kan nemen naar je praktijkexamen. Hierdoor weet de examinator tijdens het afrijden aan welke punten je hebt moeten werken en als deze dus goed gaan dan ben je geslaagd. Ook kun je tijdens de TTT vrijstelling verdienen voor de bijzondere verrichtingen. De TTT is geen garantie voor het slagen in 1x, maar het verhoogt de kans met ongeveer 20%.

Spoedopleiding:

Onze rijschool biedt ook de mogelijkheid om je rijbewijs in een kortere tijd te halen. Wij kunnen het aantal autorijlessen verspreiden over de tijd die jij tot je beschikking hebt. Deze periode is echter wel afhankelijk van het aantal lessen dat je nodig hebt en moet altijd in overleg met de instructeurs. In het verleden is gebleken dat hier weinig problemen over ontstaan. Heb je hier interesse in? Neem dan ongeveer 2 maanden voordat je wil starten met rijlessen contact met ons op in verband met de wachttijd bij het CBR.

Opfrislessen

Al een tijdje geen auto meer gereden? Bij ons kunt u ook terecht voor één of meerdere opfrislessen. Wij rijden met u in uw eigen auto of in onze lesauto naar plaatsen en plekken waar u veel moet zijn. Te denken valt aan de snelweg, supermarkt of de binnenstad. Ook kunnen wij u adviseren bij bijzondere handelingen, zoals file parkeren, en dergelijke.
Tevens begeleiden wij 70+ ers naar het examen.

Inschrijven of meer informatie? Neem dan contact met ons op via het contactformulier
Voor actuele prijzen kijkt u op onze prijzenpagina.

Andere rijbewijzen

1
Hoi! Stel je vraag aan ons via WhatsApp.
Powered by