0525 - 63 39 75 info@rijschoolhendriks.nl

Auto

Auto

Met 50 jaar ervaring biedt Rijschool Hendriks uit Oldebroek autorijles op maat door middel van theorieles, kortingspakketten en spoedopleidingen.


Theorieles

Elke woensdagavond behandelen we uitgebreid een hoofdstuk uit het theorieboek waarna we vragen gaan maken over dat hoofdstuk. Deze vragen maken we met behulp van hetzelfde systeem als die van het CBR. Op deze manier wordt je optimaal voorbereidt op het examen.
Op onze social media kanalen kun je vinden welke les wij die avond gaan geven.
Je kunt ons volgen op Snapchat, Instagram, Facebook en Twitter.

 

Autorijles

Onze rijschool heeft twee instructeurs en twee instructrices in dienst. Wij proberen altijd zorg te dragen dat je elke les bij dezelfde instructeur(trice) volgt. Zij vullen elke les je leskaart in zodat je goed je vorderingen bij kan houden en kan zien wanneer je klaar bent om examen te doen.
Enkele van onze instructeurs hebben een cursus gevolgd om beter om te gaan met leerlingen die last hebben van faalangst, ADHD of autisme. Daarnaast bieden wij de mogelijkheid om rijlessen te volgen in een auto met automaat. Zo proberen wij het voor iedereen mogelijk te maken om het rijbewijs te halen.
Vanzelfsprekend zijn al onze auto’s rookvrij.

Mocht je behoefte hebben om een les te volgen om te zien wat onze manier van lesgeven is of als je een “second opinion” wil over hoe je er voor staat zonder ergens aan vast te zitten, dan bieden wij tegen de normale lesprijs deze mogelijkheid.

 

Tussentijdse toets

Wij merken dat leerlingen steeds meer behoefte hebben aan de examenoefeningen van het CBR. Hiervoor is de TussentijdseToets (TTT) een ideaal middel. Op ongeveer driekwart van je opleiding gaan we op pad met een examinator. Deze behandeld de rit net als een examen, maar helpt je af en toe nog bij onderdelen die je lastig vindt.
Aan het einde van de rit gaat hij uitgebreid met je in gesprek over de rijvaardigheden die al goed gaan en die nog wat beter kunnen. Deze worden op een formulier ingevuld die je mee kan nemen naar je praktijkexamen. Hierdoor weet de examinator tijdens het afrijden aan welke punten je hebt moeten werken en als deze dus goed gaan dan ben je geslaagd.
Ook kun je tijdens de TTT vrijstelling verdienen voor de bijzondere verrichtingen. De TTT is geen garantie voor het slagen in 1x, maar het verhoogt de kans met ongeveer 20%.

 

Praktijkexamen

Samen met je instructeur plan je het juiste moment in voor je praktijkexamen. Je wilt goed voorbereid bij het CBR verschijnen maar ook niet onnodig veel lessen hebben gehad. Hier is de leskaart een goed hulpmiddel bij.
Ook tijdens het examen begeleiden we je. We gaan met je mee naar het examenlokaal, als je het prettig kan je instructeur mee tijdens het rijden en als je terug bent zitten we bij het eindgesprek.
Om het praktijkexamen aan te kunnen vragen moet je in het bezit zijn van je theorie, goed zijn gekeurd voor de gezondheidsverklaring en de rijschool gemachtigd hebben.

 

Opfrislessen

Al een tijdje geen auto meer gereden? Bij ons kunt u ook terecht voor één of meerdere opfrislessen. Wij rijden met u in uw eigen auto of in onze lesauto naar plaatsen en plekken waar u veel moet zijn. Te denken valt aan de snelweg, supermarkt of de binnenstad.
Ook kunnen wij u adviseren bij bijzondere handelingen, zoals file parkeren en dergelijke.
Tevens begeleiden wij 70+ ers naar een rijest.

Andere rijbewijzen

Open chat
1
Hoi! Stel je vraag aan ons via WhatsApp.
Powered by