0525 - 63 39 75 info@rijschoolhendriks.nl

Trainingen

Trainingen
Rijschool Hendriks is de meest complete rijschool in de regio. maar wij gaan ook een stapje verder door trainingen te geven voor:

1. Offroad rijden met de motor

2. Regionale Motorrijvaardigheid Trainingen
Deze eendaagse RMT praktijkcursus in de eigen regio, is een stevige training die je samen met twee andere cursisten volgt. Een uitgelezen mogelijkheid dus om je met vrienden of kennissen aan te melden! Het ochtendprogramma staat in het teken van
voertuigbeheersing. Hier worden een aantal praktische oefeningen behandeld die rechtstreeks uit de VRO komen. Er is veel aandacht voor de balans tussen motor en bestuurder en voor de kijktechniek. Een tweetal voorbeelden zijn remmen en uitwijken. ‘s Middags ga je de openbare weg op, waar weer die zo belangrijke kijktechniek onder de loep wordt genomen. De instructeur observeert hoe de cursist anticipeert en of de goede positie op de weg ingenomen wordt. Hij kijkt ook of de snelheid goed aanpast wordt, of op een goede manier benadert en correct ingestuurd wordt. Verder komen zaken als remmen bij hogere snelheden, uitwijken en keren in een beperkte ruimte aan bod.
De RMT cursussen worden exclusief door de deskundige KNMV gediplomeerde motorrij-instructeur gegeven. Het bijzondere er van is dat de cursus in je eigen vertrouwde omgeving gevolgd kan worden.
De cursus duurt van 9.00 uur tot 17.00 uur en is compleet verzorgt met lunch. Enkele voorwaarden om mee te doen aan de cursus zijn dat u over goedgekeurde motorkleding moet beschikken. De cursus volgt u op uw eigen motor.
Kijk voor data op onze Cursusdata pagina

3. Cursus: rijden met schamel aanhangwagen

4. Nascholing voor vrachtwagen en touringcar

5. Autorijtesten voor bedrijven

Voorlichting verkeersveiligheid 
Wij verzorgen ook presentaties op maat omtrent verkeersveiligheid. Zo geven wij regelmatig presentaties aan verenigingen van buurtbussen en chauffeurs. Wilt u graag meer informatie over een training of presentatie op maat? Neem dan contact met ons op op.

Andere rijbewijzen

Open chat
1
Hoi! Stel je vraag aan ons via WhatsApp.
Powered by