0525 - 63 39 75 info@rijschoolhendriks.nl

Blog

Blauw Wit Beachvolleybal op onze locatie

Volleybalvereniging Bakkerij Jonker – Blauw Wit heeft een nieuwe locatie voor het beachvolleybaltoernooi gevonden. Dit jaar zal het toernooi gehouden worden op het terrein van Rijschool Hendriks in Oldebroek. Het toernooi zal plaatsvinden op vrijdagavond 22 en zaterdag 23 juni.

Voor de 12e editie van het toernooi moest de organisatie noodgedwongen op zoek naar een nieuwe locatie. Voorheen werd het toernooi georganiseerd op het parkeerterrein achter het appartementencomplex in het centrum van Oldebroek. Aangezien vorig jaar hier de nieuwe supermarkt is gerealiseerd, is het niet mogelijk om op die locatie opnieuw het toernooi te organiseren. De nieuwe locatie van het toernooi ligt hemelsbreed nog geen 200 meter bij de oude locatie vandaan.

Uitbreiding mogelijk
De nieuwe locatie is een stuk groter en biedt de organisatie veel mogelijkheden. Organisator Martijn Boerendans is verheugd met de nieuwe locatie: “Uiteraard zijn we ontzettend blij met deze nieuwe locatie bij Rijschool Hendriks. Het terrein is een stuk groter waardoor we uit kunnen breiden qua teams. Ook is het terrein helemaal geasfalteerd wat voordelen geeft voor het brengen en weghalen van het zand. We zijn dan ook erg blij dat we samen met Rijschool Hendriks dit unieke evenement in Oldebroek een vervolg kunnen geven.”

Rijschool Hendriks
Rijschool Hendriks is een zeer bekend bedrijf in Oldebroek. Het is de meest veelzijdige rijschool in de regio. Normaal wordt het geasfalteerde terrein gebruikt voor trainingen van o.a. de motor en de vrachtwagen. Maar voor het dit toernooi laat eigenaar Alex Hendriks het terrein graag omtoveren tot strand. “Blauw Wit is van harte welkom hier op deze locatie. We dragen het verenigingsleven in Oldebroek een warm hart toe. Door ons terrein beschikbaar te stellen voor het beachvolleybaltoernooi, kunnen we dit uitdragen”, aldus Alex.

Inschrijving
De inschrijving voor de 12e editie van het toernooi is inmiddels geopend. Meedoen kan in de categorieën Heren Hoog 2×2, Heren Laag 2×2, Dames 2×2, Recreanten 4×4 en Jeugd 4×4. Inschrijven kan hier.

1
Hoi! Stel je vraag aan ons via WhatsApp.
Powered by